175cm oyuncu koltuğu uzun yıllar kullanılır mı?

Hylex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Boyum şu an 175'ten az ama uzun yıllar kullanmak istiyorum ve boyumun 2-3 sene sonra 175'ten fazla olacağını düşünüyorum. Belki de oyuncu koltukları uzun yıllar kullanılmıyordur bilmiyorum veya küçük gelmeye başladığında yenisini almam gerekiyordur.

Hangi boyut almam gerektiğini seçince model araştırması yapacağım.

Şuan piyasadaki çoğu oyuncu koltuğu ile rahat edersin o konuda sorun etme. 185'im boy olarak sorun çekmedim. Sadece kaliplı biriysen her koltuk gitmez ona göre biraz daha geniş olanlara bakman gerekir.

Hocam hangi koltuğu kullanıyorsunuz meraktan soruyorum?
2 tane kullandım. Bir tanesi Xdrive 15'li diğeri ise Hawk FabV4. İkiside boyut olarak sorun yaratmadı sadece Xdrive mesela kalıplı biri için çok da uygun değil. Hawk'da daha rahat ediyorum biraz daha geniş diye.

Tabi bu dediklerim modele göre değişiyor çoğu modelde boyut sıkıntı olmaz ama oturma genişliğine falan iyi dikkat et ki rahat edersin.

2 tane kullandım. Bir tanesi xDrive 15'li diğeri ise hawk fabv4. ikisi de boyut olarak sorun yaratmadı sadece xDrive mesela kalıplı biri için çok da uygun değil. Hawk'da daha rahat ediyorum biraz daha geniş diye.

Tabii bu dediklerim modele göre değişiyor çoğu modelde boyut sıkıntı olmaz ama oturma genişliğine falan iyi dikkat et ki rahat edersin.

Hocam peki 168cm olan bir insan 190cm bir koltukta rahat edebilir mi yani o yaklaşık 20cm fark bir sorun yaratır mı?

Bende emektar ile devam ediyorum.
9450205544498.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı