Arkadaşlar, hayatımda hiç çevre birimine 179TL vermedim. O yüzden çok pahalı geliyor, özellikle mouse olduğu için. LOGITECH Lightsync G203 910-005796 Gaming Mouse Siyah bunu almayı düşünüyorum. Doğum günümden gelen harçlıkla.
Merhaba. Bugün hazır indirim sezonundayken sizlerle birlikte karışık çevre birimleri önerilerimi paylaşacağım. Hadi başlayalım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu makalemi konulara atabilirsiniz ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkese harika...
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar, hayatımda hiç çevre birimine 179TL vermedim. O yüzden çok pahalı geliyor, özellikle mouse olduğu için. LOGITECH Lightsync G203 910-005796 Gaming Mouse Siyah bunu almayı düşünüyorum. Doğum günümden gelen harçlıkla.
Bende Yakın zamanda aldım. Uzun saatler kullandım. Uygulaması,malzeme kalitesi,rgb'si, tuş hissiyatı ve click kalitesi gayet iyi. Bana göre en eksik özelliği alt taraftaki teflonları.