17TL Farkla 3200MHz değer mi?

Donald the Great

Centipat
Yer
ТундЖелиград (Tunceligrad)
Daha fazla  
Arkadaşlar iki RAM'da aynı marka, 3000MHz CL15 mi almalıyım yoksa 17 TL daha katıp 3200MHz CL16 mı almalıyım? (Biliyorum 17TL çok pahalı değil ama yine de aklıma takıldı, FPS testlerini izledim. 1 FPS fark bile zor var. Bence 1 FPS için 17TL çok ucuz. Değil mi?)

İşlemci AMD ise değer bence. Sadece oyun değil işlem performansı da artıyor bildiğim kadarıyla.

İşlemciniz AMD ise 3200MHz almanızı tavsiye ederim. Ama çok da bir fark olmaz. Döner yiyebilirsin o paraya.

Evet hocam hem işlemci hem ekran kartım AMD, ama titan RTX ve RTX 2080 Ti arasında 3 FPS fark var ve 1000 dolar daha pahalı. 3 FPS 1000 dolar ediyorsa 1 FPS büyük bir nimettir. Sanırım döner yemeyeceğim.

(Hocam rahatsız etmiyorsam bir şey daha sorabilir miyim? Aynı RAM'dan 2 tane mi almalıyım(8*2), yoksa direkt 16 GB mi almalıyım? 2 tane daha uygun aslında ayrıca 2x8'in daha iyi olduğunu biliyorum. Yine de sorayım dedim. )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…