R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #1 Merhabalar. 17Track nedir ? Nasıl kullanılır ?
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 9 Temmuz 2018 #2 Yurtdışı kargo şirketidir. Aldığınız üründe satıcının size verdgi takip numarasını 17track sitesine girip kargo durumunuza bakabilirsiniz.
Yurtdışı kargo şirketidir. Aldığınız üründe satıcının size verdgi takip numarasını 17track sitesine girip kargo durumunuza bakabilirsiniz.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #3 Scpweppes dedi: Yurtdışı kargo şirketidir. Aldığınız üründe satıcının size verdgi takip numarasını 17track sitesine girip kargo durumunuza bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takip etmek harita ile mi ?
Scpweppes dedi: Yurtdışı kargo şirketidir. Aldığınız üründe satıcının size verdgi takip numarasını 17track sitesine girip kargo durumunuza bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takip etmek harita ile mi ?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 9 Temmuz 2018 #4 Kargo takibi yapabileceğiniz bir site. Normal bir şekilde takip etmenizi sağlar.
K4NG4L Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #5 Ben de eGPU sipariş ettim Türkiye'ye vardığını söylüyor ama PTT sitesinde bilgi görünmüyor. Acaba ben mi yanlış kullanıyorum? Takip numarasını paylaşsam benim için durumu inceleyebilecek birisi var mı?
Ben de eGPU sipariş ettim Türkiye'ye vardığını söylüyor ama PTT sitesinde bilgi görünmüyor. Acaba ben mi yanlış kullanıyorum? Takip numarasını paylaşsam benim için durumu inceleyebilecek birisi var mı?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #6 Bundan başka canlı haritelı bir şekilde kargo takibi yapabileceğim bir site veya uygulama var mı ?
K4NG4L Kilopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2018 #7 Rufiq Cavadov dedi: Bundan başka canlı haritelı bir şekilde takip edebileceğim bir site veya uygulama var mı ? Genişletmek için tıkla... En kapsamlı site burası bildiğim kadarıyla.
Rufiq Cavadov dedi: Bundan başka canlı haritelı bir şekilde takip edebileceğim bir site veya uygulama var mı ? Genişletmek için tıkla... En kapsamlı site burası bildiğim kadarıyla.