17x9 relaxed claw grip mouse önerisi

Bütçe
3000-5000
Daha fazla  
El ölçüleri: 17x9 cm.
Merhaba önceden aldığım genel olarak palm gripti fakat tutuş hissiyatı, oyunlardaki aim ve bazılarında boyut konularında vs. verim alamıyordum. Relaxed claw kullanımında daha iyi oynadığımı, refleks gösterdiğimi ve CS2, PUBG gibi oyunlarda spraylerimin daha iyi olduğunu gördüm. Maksimum 5000TL bütçeyle sıfır/ikinci el fare önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler tutuş şeklimin fotoğrafını da linkle paylaşıyorum göz atarsanız sevinirim.

Fotoğraf:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende palm ve relaxed claw kullanıyorum. Lamzu Thorn tavsiye ederim.

Bende palm ve relaxed claw kullanıyorum. Lamzu Thorn tavsiye ederim.
hocam thorn ve waizowl ogm v2 var şu an elimde var kavisi beni rahatsız ediyor satmayı planlıyorum. Waizowl ogm v2 bugün geldi ona nazaran daha rahat ergo-simetrik arası olduğu için.

Stok bekler misin? Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse

Hocam dün bir arkadaştan ajazz aj159 apex aldım denemek relaxed claw aslına bakarsanız palm/claw karışımı tutuyorum pek bana hitap etmedi gibi ATK X1 Pro Max, Hitscan Hyperlight ya da WLMouse Beast X alsam daha rahat olmaz mı?

Size Waizowl OGM Pro V2 öneren bendim. O da uymadıysa ne uyar emin değilim.
Hocam o fareyi aldıktan sonraki gece relaxed claw tutuş yapmayı denedim asıl tutuşumu buldum diyebilirim. Ajazz AJ159 Apex vardı arkadaşta onunla fln oynadım güzel fakat ön tarafı daha yüksek simetrik bir fare arıyorum ATK X1 Pro falan aklıma yattı sizin fikriniz nedir? Waizowl'u 2.el temiz almıştım iade ettim bu arada.

Hocam wlmouse beast x mini almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti sizce sorun olur mu?

Son düzenleme:
Olmaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…