18.000-24.000 BTU klima önerisi

Makaleler
13
Merhaba, 18.000 veya 24.000 BTU klima önerilerinize ihtiyacım var. Açıkçası kullandığınız, doğrudan memnun olduğunuz modeller varsa onları belirtebilirseniz çok sevinirim. Yeni nesil, Wi-Fi kontrollü, nem alma özelliği bulunan klima özellikle aradığım şartlar arasında. 50-55 bin TL arasında bütçem mevcut.

Ben de bir suredir klima bakiyordum, gordugum kadariyla standartlar oturmus. TCL F/P tarafinda yine iyi isler cikariyor.

Cihaz iyi kotu yorumlar kargo ve servis ile alakali.
Dolu dolu bir şey almak istersen fiyati da dusmusken bunu alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil ve Wi-Fi kontrollü istiyorsan tabii ki Samsung.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence marka olarak önceliğiniz Japon markaları olursa daha iyi olur, uzun süreli kullanımda daha rahat edersiniz ama istediğiniz özelliklere sahip olan modeller bütçeyi aşıyor gibi duruyor. Japon harici Gree markasına bakılabilir. Dünyadaki en büyük klima üreticilerinden biri. Arçelik, Beko gibi markaların klimalarını da Gree üretiyor OEM olarak. Kendim de 12 binlik bir versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Şu modellere bakılabilir, ikisinde de Wi-Fi özelliği var gördüğüm kadarıyla.

Bütçeye uyarsa güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Ömürlük kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…