18.000 BTU klima önerisi

Hocam ALTUS ALK1840 var 4 yıldan fazla garanti veriyorlar Arçelik üretiyor Türkiye üretimi bir klima.

Hocam Airfel markası Daikin'nin fakat çok sıkıntılı bir global marka.

Baymak elegant Plus UV a++ 18000 BTU nasıldır? 5 yıl garanti 37k fiyatı var. Bakır boruyla geliyormuş.

Baymak elegant Plus UV a++ 18000 BTU nasıldır? 5 yıl garanti 37k fiyatı var. Bakır boruyla geliyormuş.
Hocam, benim akrabam klima işleri ile uğraşıyor. Şunu diyeyim, Baymak BDR Thermea'ya ait, yani Baxi markalı klimaları bunlar üretiyor. Baktığımda, malzemeleri çoğu Rusya ve Çin'den ayıklanmış, Avrupalı bir şirket. Ayrıca bu markayı 3 şirket satın almış Baxi uluslararası bir markadır fakat yabancı bloglarda Baxi klimaların çok sorunlu olduklarını, gazlarının hızlıca bittiklerini söylüyorlar. Ayrıca Türkiye'deki Baymak markalı klimaların sorunlu ve özelliklerinin kısıtlı olduğunu söylüyorlar. Eğer ki Arçelik'i seviyorsanız, size önerdiğim Legal klima'yı alabilirsiniz. Ama bu sefer değişiklik olsun diyorsanız, Vestel ya da York, TLC, Toshiba gibi klimalara yönelin derim.

Ayrıca zamanın yoksa buraya link bırakıyorum istediğin klima'yı buradan öğrenebilirsin özelliklerini Bağlantı (Epey).

York markasını ilk kez sizden duydum. Vestel'i pek önermiyorlar. Toshiba çok pahalı o bütçeye çıkabilsem midea alırım. TCL markasının da servisi nasıldır bilmiyorum ama araştırırım.

York markasını ilk kez sizden duydum. Vestel'i pek önermiyorlar. Toshiba çok pahalı o bütçeye çıkabilsem midea alırım. TCL markasının da servisi nasıldır bilmiyorum ama araştırırım.
Hocam tüm kamu merkezlerinin klimaları York markalı ayrıca arçelik seviyorsanız Regal alabilirsiniz neyse.

Bir vestel klima kullanıcısı olarak vestel markasını tavsiye edebilirim. 8 senedir buzdolabından ütüye kadar hepsi vestel aklınıza gelecek bütün eşyalar vestel hiçbiriyle bir kere sorun yaşamadım. 15binlik vestel klima kullanıyorum gayet memnunum değerlendirebilirsiniz.

Hocam ALTUS ALK1840 var 4 yıldan fazla garanti veriyorlar arçelik üretiyor türkiye üretimi bir klima.

Hocam Airfel markası Daikin'nin fakat çok sıkıntılı bir global marka.
Altus 1840 modelinin fiyatları diğer muadillerine göre ucuz tercih edilebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…