ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #11 Rustyrommel dedi: Rage24 Hazır Sistemleri - inventus Ekran kartı RX 6600, işlemci bütçe artarsa R5 5600. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Bunu tercih edebilirsiniz benim attığımın yerine. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım ben. Teşekkürler.
Rustyrommel dedi: Rage24 Hazır Sistemleri - inventus Ekran kartı RX 6600, işlemci bütçe artarsa R5 5600. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Bunu tercih edebilirsiniz benim attığımın yerine. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım ben. Teşekkürler.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 10 Mart 2024 #12 ruzgaew dedi: Bir bakayım ben. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi 20-21K yaparsan etiket at öneri yaparım masaüstü yönünde dostum.
ruzgaew dedi: Bir bakayım ben. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi 20-21K yaparsan etiket at öneri yaparım masaüstü yönünde dostum.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #13 Kaan Diktaş dedi: Bütçeyi 20-21K yaparsan etiket at öneri yaparım masaüstü yönünde dostum. Genişletmek için tıkla... Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur?
Kaan Diktaş dedi: Bütçeyi 20-21K yaparsan etiket at öneri yaparım masaüstü yönünde dostum. Genişletmek için tıkla... Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 10 Mart 2024 #14 ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.002 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #15 ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Monitör, klavye, fare, mikrofon, hoparlör, kamera ve bilgisayar masası için de bütçe gerekecek.
ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Monitör, klavye, fare, mikrofon, hoparlör, kamera ve bilgisayar masası için de bütçe gerekecek.
Rustyrommel Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC INTEL Core i5-13400f GIGABYTE H610M V2 3200MHz DDR4 GOODRAM 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe Kingston 8x2 GB Beast Black 3200 MHz PowerBoost PB-P803AB 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #16 ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Dosya Ekleri Screenshot_2024-03-10-23-19-49-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 61,6 KB · Görüntüleme: 29
ruzgaew dedi: Belki 21.000₺ bandına zorlayabilirim hocam. Bu bütçede öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #17 Kaan Diktaş dedi: İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... XPG +160TL olan mı hocam? Cursor dedi: Monitör, klavye, fare, mikrofon, hoparlör, kamera ve bilgisayar masası için de bütçe gerekecek. Genişletmek için tıkla... Zaten şuanda elimde eski bir sistem var. Belki monitör alırım sadece. Rustyrommel dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kaan Diktaş dedi: İşlemciyi 5600 RAM'i XPG SSD'yi Kioxia yap. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... XPG +160TL olan mı hocam? Cursor dedi: Monitör, klavye, fare, mikrofon, hoparlör, kamera ve bilgisayar masası için de bütçe gerekecek. Genişletmek için tıkla... Zaten şuanda elimde eski bir sistem var. Belki monitör alırım sadece. Rustyrommel dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 10 Mart 2024 #18 ruzgaew dedi: XPG +160TL olan mı hocam? Zaten şu anda elimde eski bir sistem var. Belki monitör alırım sadece. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görsel atmış.
ruzgaew dedi: XPG +160TL olan mı hocam? Zaten şu anda elimde eski bir sistem var. Belki monitör alırım sadece. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaş görsel atmış.