Arkadaşlar amacım oyun ve YT için video sistem bu daha, daha almadım herhangi bir sıkıntı veya eksik var mı sistemde CS:GO'yu rahat oynatır mı ve kaç FPS alırım? Bütçe 18000 TL, öneriye açığım.
Yok kanka yanlış anlamam prob yok ama benim hayalimde e-spor ve YT var aynı zamanda doktorluk hedefliyorum ama CS:GO'ya merakım var.
Öneride bulunursan sevinirim. @actanonverba
Eğer böyle bütçe var ise kesinlikle SSD alınmalı. 1 TB SSD olan sistem dizilebilir. Eğer profesyonel değilseniz R9 3900X ihtiyaç olmaz. Bu fiyata RTX 2080 Super yakışırdı. Bildiğim kadarıyla o farenin kronik sorunları vardı. Daha iyi bir klavye alınabilir.
Arkadaşlar amacım oyun ve YT için video sistem bu daha, daha almadım herhangi bir sıkıntı veya eksik var mı sistemde CS:GO'yu rahat oynatır mı ve kaç FPS alırım? Bütçe 18000 TL, öneriye açığım.
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Kesinlikle bu sisteme M2 SSD ve RTX 2080 koymalısın.
Eğer böyle bütçe var ise kesinlikle SSD alınmalı. 1 TB SSD olan sistem dizilebilir. Eğer profesyonel değilseniz R9 3900X ihtiyaç olmaz. Bu fiyata RTX 2080 Super yakışırdı. Bildiğim kadarıyla o farenin kronik sorunları vardı. Daha iyi bir klavye alınabilir.
Klavye kesin çünkü aynı fiyata bilek destekli(bileğimde kesik var),RGB ve mekanik klavye bulmak çok zor ama mouse önerisi yapın aynı fiyata kadar isterseniz.
Klavye, mouse belki istersin ama koltuktan ve Mousepad'den kısıp sisteme yatırabilirsin.
Özellilke koltuk. Ucuza bir Türksit al yeter.
20 TL'ye de çakma Razer mousepad
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Kesinlikle bu sisteme M.2 SSD ve RTX 2080 koymalısın.