18.000 TL hazır sistem önerisi

Bence bekleyip 3080 sistem dizebilirsin fiyatlar düşerse.
Kanka bekle bekle ne zamana kadar yeter artık da :) İhtiyaç olmasa bekleyeceğimde işte ne zamana kadar. Bir açıklamada yok. Belki 5-6 ay sonra düzelecek belki 1 sene sonra.

Bu sistem nasıl sizce. Özelleştirmek gerekir mi yoksa bu şekilde alınır mı? Taksitlendirmede biraz fazla faiz koymuşlar ama alınır mı ?

Kanka bekle bekle ne zamana kadar yeter artık da :) ihtiyaç olmasa bekleyeceğimde işte ne zamana kadar. Bir açıklamada yok. Belki 5-6 ay sonra düzelecek belki 1 sene sonra.

Bu sistem nasıl sizce. Özelleştirmek gerekir mi yoksa bu şekilde alınır mı? Taksitlendirmede biraz fazla faiz koymuşlar ama alınır mı?

Bu sistem de güzel fakat, 512 GB SSD'si mevcut, ve ekran kartı modeli Gigabyte. Çok ısınıyor diye biliyorum ASUS TUF almak varken onu almak saçma olur, attığımız modeldeki işlemcisi daha iyi, yani 18.000TL ona vermelisiniz diye düşünüyorum aradaki fark 1500TL'yi çok fazla geçiyor.

Bu sistem de güzel fakat, 512 GB SSD'si mevcut, ve ekran kartı modeli Gigabyte. Çok ısınıyor diye biliyorum ASUS TUF almak varken onu almak saçma olur, attığımız modeldeki işlemcisi daha iyi, yani 18.000TL ona vermelisiniz diye düşünüyorum aradaki fark 1500TL'yi çok fazla geçiyor.
650W’lık psu yeterli mi sisteme?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı