çok haklısın ama oynadığım oyun tipleri o genellikle düşük ayarlara çekiyorum zaten ama yinede canım RDR2 ister ileride çıkacak oyunları oynamak ister kaldırsın isterim
çok haklısın ama oynadığım oyun tipleri o genellikle düşük ayarlara çekiyorum zaten ama yinede canım RDR2 ister ileride çıkacak oyunları oynamak ister kaldırsın isterim
Size minimum 6600-3060 seviyesinde bir kart lazım o zaman. Arkadaşların attığı sistemleri gözden geçirip alabilirsiniz. Ama anakart değiştirmeniz öneririm.
Deluxe 5T11-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Hocam bu YouTube kanllarında falan görebilirsiniz 10 klık sistem 5kydı geçenlerde internet sitelerine bakabilirsiniz Letgo'dan 2.el almak yerine indirimli sıfır alırsınız daha iyi.
Ben en geç 20 Nisanda almayı düşünüyorum stoklarda bitmesin isterim yetişirim gibi ortaklaşa hepiniz anlıyorsunuz karar versek sisteme ben hiç anlamıyorum çünkü
Deluxe 5T11-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !