18.000 TL hazır sistem önerisi

Hocam bu sistem hoş bence rahatlıkla istediğiniz özelleştirmeyi de yapabilirsiniz. Ben olsam bu sistemi alırdım. @messinicocugu

Ekran kartını bir araştırayım AMD işlemcilerini çok övmüşlerdi ekran kartları nasıldır öğreneyim en iyisi
Hocam şimdi 6600 alınır ama indirimli bulmak lazım geçenlerde 10 k ya görmüştüm ama araştırma yapılırsa çok uyguna bulunabilir.
10K ya nereden bulabilirim peki letgodan falan bakıyorum ama 10k ya çoğu sistem kötü 2. el bide

Hocam 3050 baya düşük bir kart. FPS testlerinde RTX 2060'ın bile gerisinde kalıyor. Bence 3050 dışındaki alternatiflere bakın.
Bende katılıyorum, Rust gibi oyunlarda çok tatmin etmeyebilir hocam hele arkadan yayın açacaksanız. Valorant gibi oyunları fazlasıyla kaldırır ama.

Bende katılıyorum, Rust gibi oyunlarda çok tatmin etmeyebilir hocam hele arkadan yayın açacaksanız. Valorant gibi oyunları fazlasıyla kaldırır ama.
Hocam o kadar para verip de valorant açsın yeter demek de biraz garip bir durum. Eski sistemlerin bile kaldırabileceği bir oyun Valorant.

Hocam o kadar para verip de valorant açsın yeter demek de biraz garip bir durum. Eski sistemlerin bile kaldırabileceği bir oyun Valorant.
çok haklısın ama oynadığım oyun tipleri o genellikle düşük ayarlara çekiyorum zaten ama yinede canım RDR2 ister ileride çıkacak oyunları oynamak ister kaldırsın isterim

çok haklısın ama oynadığım oyun tipleri o genellikle düşük ayarlara çekiyorum zaten ama yinede canım RDR2 ister ileride çıkacak oyunları oynamak ister kaldırsın isterim
Size minimum 6600-3060 seviyesinde bir kart lazım o zaman. Arkadaşların attığı sistemleri gözden geçirip alabilirsiniz. Ama anakart değiştirmeniz öneririm.

Hocam bu YouTube kanllarında falan görebilirsiniz 10 klık sistem 5kydı geçenlerde internet sitelerine bakabilirsiniz Letgo'dan 2.el almak yerine indirimli sıfır alırsınız daha iyi.

Ben en geç 20 Nisanda almayı düşünüyorum stoklarda bitmesin isterim yetişirim gibi ortaklaşa hepiniz anlıyorsunuz karar versek sisteme ben hiç anlamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…