18.000 TL laptop önerisi

Benim attığım 16 inç sizin attığınız 15 inç. Kendiniz RAM takviyesi yapabilirsiniz sırf 16 olacak diye ekstra 4 bin TL vermeyin. Aradaki farkları buradan daha detaylı öğrenebilirsiniz:

Benim attığım 16 inç sizin attığınız 15 inç. Kendiniz RAM takviyesi yapabilirsiniz sırf 16 olacak diye ekstra 4 bin TL vermeyin. Aradaki farkları buradan daha detaylı öğrenebilirsiniz:

Evet mantıklı görünüyor. Kullanılan Ram modelini bulamadım. Şöyle bir şey alsam yeterli olur mu acaba?

Hocam karar verdiniz mi? Ben de aynı kriterlerde laptop arıyorum da ilgili Lenovo modellerinde sanırım ram lehimli olduğu için yükseltme yapılamıyormuş. Siz ne aldınız?

Hocam karar verdiniz mi? Ben de aynı kriterlerde laptop arıyorum da ilgili Lenovo modellerinde sanırım ram lehimli olduğu için yükseltme yapılamıyormuş. Siz ne aldınız?
Hocam pek memnun kalmadım ya. Windows gezgini falan kitleniyor. Söylediğim iş için beklentimi karşılamadı. Son zamanlarda çıkan sıkıntılı W11 sürümünden kaynaklı da olabilir belki bilmiyorum. W10'a geri döndürmeyi düşünüyorum ama henüz yapmadım. Ayrıca ekstra ram alıp taktım. Tek kanalı lehimli. Diğer kanalı harici ram takmaya uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı