Oyun oynayabileceğim güzel bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar toplama hakkında çok bir şey bilmiyorum fakat öğrenmeye çalışıyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 X düşünüyordum tabii ama sizin farklı tavsiyeleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. 18000 TL civarı bir masaüstü oyun bilgisayarı önerebilirseniz sevinirim. Fiyat bir tık aşağı ya da yukarı olabilir, şimdiden teşekkürler.
Belki “Efsane Cuma” indirimleriyle bir kaç parça indirime girer diye bekliyordum. Fiyatlar azalmak yerine daha çok arttı, indirim desen doğru düzgün güzel indirim yok. Galiba sizin de dediğiniz gibi bilgisayar alma planlarımı ertelemek zorundayım.
Dolar uçtu fakat buna bağlı olarak "bu dönemde PC toplanmaz" çıkarımı yapmak mantıksız olur. Ekonomide bir stabilite kalmadı, kur fiyatlarının zamanla daha da artması bekleniyor. Eğer bugün almazsak, seneye fırsat bulmamız belki de daha zor olacak.
XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
Dark Freezer X124R Intel/AMD ve Ryzen Serisi İle Tam Uyumlu 120mm Kırmızı Halka LED'li, 5x 6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve Kırmızı LED' leri ile Farkını Gösterir! İşlemciniz için Buz gibi Çözüm! Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay...
Yukarıdaki sistem 19.478,12 TL ediyor, bunun üzerine monitör ve diğer çevre ekipmanlarını eklemeniz gerekecek. Bütçeye daha uyguna GTX1660Tİ veya GTX1660S de önerebiliriz fakat çok ciddi bir FPS farkı bulunuyor, 1-2K fark için değeceğini düşünmüyorum.
https://www.newegg.com/global/tr-en/core-black-msi-gf-series-gf65-thin-10ue-071-gaming-entertainment/p/N82E16834155716?Item=N82E16834155716 Vergi, kargo vs dahil. Son ekranda öyle yazıyor. Üründe promosyon kodu mevcut: TKY8782.
www.technopat.net
Sistemi toplarken fiyatları görünce dahi içim daraldı, Allah kolaylık versin diyorum.