Emre Mansur
Decapat
Arkadaşlar 18K'ya hazır sistem arıyorum. Güzel sistemleri bekliyorum.
Bütçe 1.5k artarsa çok iyi olur. SSD Kioxia ve RAM'ler XPG yaparak almanı öneririm.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bütçeyi 1.5k arttırabilirim sorun değil. Diğer ürünlerden başka değiştirmem gereken parça var mı?
Değiştirmen gereken başka bir parça yok.Bütçeyi 1.5K arttırabilirim sorun değil. Diğer ürünlerden başka değiştirmem gereken parça var mı?
Gece uykulu olduğum için dikkat etmemişim hocam kusura bakmaArtabilirsen al tabikii başka bir şey değişmene gerek yok konuda bütçe artacağını belirtsen daha iyi olurdu.![]()
Bütçe 1.5k artarsa çok iyi olur. SSD Kioxia ve RAM'ler XPG yaparak almanı öneririm.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
ModArt-X14/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Merhaba dostlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bugün bunu veya yukarda attığınız sistem birini alacağım sizce hangi sistem daha mantıklı?Artabilirsen al tabikii başka bir şey değişmene gerek yok konuda bütçe artacağını belirtsen daha iyi olurdu.![]()
Gece uykulu olduğum için dikkat etmemişim hocam kusura bakma
ModArt-X14/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM merhaba dostlar, rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bugün bunu veya yukarıda attığınız sistem birini alacağım sizce hangi sistem daha mantıklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.