Merhaba 18.000 TL bütçem bulunuyor masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ekipman monitör fiyata dahildir 1 adet monitör olacaktır. Yardımcı olabilir misiniz?
Oynadığım oyunlar: Valorant, GTA V gibi oyunları en düşük ayarlarda oynayacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyisi olmasını istiyorum.
Merhaba 18.000 TL bütçem bulunuyor masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ekipman monitör fiyata dahildir 1 adet monitör olacaktır. Yardımcı olabilir misiniz?
Oynadığım oyunlar: Valorant, GTA V gibi oyunları en düşük ayarlarda oynayacağım bilgisayarın fiyatına göre en iyisi olmasını istiyorum.
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Razer Viper RZ01-02550100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!