18.000 TL Tablet önerisi

O konuyu ben de araştırdım ama net bir şey yok. Kimisi Apple arayıp öğrenci belgesi istiyor, göndermeyince de aradaki fiyat farkını alıyor diyor. Kimisi de hiç belge istenmedi diyor. Yarın Apple desteği arayıp bilgi alacağım.

Az önce arayıp konuştum. Aşağıya bıraktığım Mail'e satın alımdan sonraki 48 saat içerisinde öğrenci belgesini ya da öğrenci kimliğinin resmini göndermem gerektiğini söylediler. Mail'in konu kısmına da sipariş numaranızı yazın dediler. Bir de iPad Air M.2 sipariş vermeyi düşünüyorsanız şu an stoklarda yokmuş. Tahmini teslim tarihi 2-3 hafta sonra.

aos_proof_of_education@apple.com

Yardımlarınız için çok teşekkürler, çok sağ olun.

Bir şey soracağım MatePad / MatePad Air hakkında bilgileriniz nelerdir? Daha uygun fiyata klavye + kalem yanında veriliyor. Performansı da iyi ama Google meselesi işi karıştırıyor. Gbox/Gspace gibi uygulamalarla çözülüyormüş bu durumlar diye öğrendim ama insan emin olamıyor. Ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:

Bir şey soracağım MatePad / MatePad Air hakkında bilgileriniz nelerdir? Daha uygun fiyata klavye + kalem yanında veriliyor. Performansı da iyi ama Google meselesi işi karıştırıyor. Gbox/Gspace gibi uygulamalarla çözülüyormüş bu durumlar diye öğrendim ama insan emin olamıyor. Ne düşünürsünüz?

Cihazlar iyi ama gbox gibi uygulamalar eziyet bir tık.

Hocam bi ara ben de düşündüm onu. Donanım olarak güzel cihazlar ve fiyatları da daha uygun ama Google uygulamaları illaki çok optimize çalışmayacak. Uzun ömürlülük ve ekosistem kurma konularını da düşünerek iPad Air’e karar verdim daha sonra.

Üniversite tercih dönemi daha bugün kapanacağı için ekstra beklemem gerekiyor onun için sanırım. Bu eğitim indirimi sisteminde sadece yerleşmiş olmam yeterli olur mu? Yani okulun başlamasını beklemem gerekir mi?
Bunu da sormuştum dün buraya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. ÖSYM sayfasından alınmış yerleştirme belgesini de kabul ediyorlarmış. Yani tercihler belli olunca satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam bir ara ben de düşündüm onu. Donanım olarak güzel cihazlar ve fiyatları da daha uygun ama Google uygulamaları illaki çok optimize çalışmayacak. Uzun ömürlülük ve ekosistem kurma konularını da düşünerek iPad Air'e karar verdim daha sonra.

Bunu da sormuştum dün buraya eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. ÖSYM sayfasından alınmış yerleştirme belgesini de kabul ediyorlarmış. Yani tercihler belli olunca satın alabilirsiniz.

Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı