18.000 TL Tablet önerisi

Bahsettiğiniz kampanyayı bulamadım yanlış yerde aradım herhalde. Linki varsa atabilir misiniz?

Hocam 5.nesil ile değiştim yanlış yazdım 5.nesil çok güzel tablet oyunda açar uyumluluk sorunu da olmaz üniversitede işe yarar.

Alabilirsem eğer 64 GB halini alabilirim gibi duruyor hafıza da sorun yaşanır mı? Kendi telefonumda zaten 200GB planında iCloud kullanıcısıyım.

Bahsettiğiniz kampanyayı bulamadım yanlış yerde aradım herhalde. Linki varsa atabilir misiniz?

Sepete geldiğinizde kalem tutarı düşüyor.

Alabilirsem eğer 64 GB halini alabilirim gibi duruyor hafıza da sorun yaşanır mı? Kendi telefonumda zaten 200GB planında iCloud kullanıcısıyım.
Hocam 64 GB günümüz için yetersiz. Ama İCloud+ ile bunu biraz tolere edebilirsiniz

IPad'lerde kullanılan bu not alma yazı yazma programlarında kullandıkça iclouda gider değil mi?
Bazı programlar yedekleme olarak ICloud'u kullanmıyorlar. Bu konuda ileriki zamanlarda sorun yaşar mıyım?

Hem daha ucuz hem de resmi Apple satıcısı.

IPad'lerde kullanılan bu not alma yazı yazma programlarında kullandıkça iclouda gider değil mi?
Bazı programlar yedekleme olarak ICloud'u kullanmıyorlar. Bu konuda ileriki zamanlarda sorun yaşar mıyım?
Hocam bu konuda çok bilgiye sahip değilim ancak sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Muhtemelen İCloud'la eşleniyordur.

iPad istiyorsanız sıfır iPad almayın 2. el bir iPad Pro alın. 120 Hz IPad'lerde muazzam.
Android tarafında S9 alınabilir.
Hocam evet 120 Hz daha iyi ama o bütçelere temiz İPad Pro bulmak zor ya. Bence almışken sıfır almak en iyisi.

O konuyu ben de araştırdım ama net bişey yok. Kimisi Apple arayıp öğrenci belgesi istiyor, göndermeyince de aradaki fiyat farkını alıyor diyor. Kimisi de hiç belge istenmedi diyor. Yarın Apple desteği arayıp bilgi alacağım.

Az önce arayıp konuştum. Aşağıya bıraktığım Mail'e satın alımdan sonraki 48 saat içerisinde öğrenci belgesini ya da öğrenci kimliğinin resmini göndermem gerektiğini söylediler. Mail'in konu kısmına da sipariş numaranızı yazın dediler. Bir de İPad Air M2 sipariş vermeyi düşünüyorsanız şu an stoklarda yokmuş. Tahmini teslim tarihi 2-3 hafta sonra.

aos_proof_of_education@apple.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…