18.000 TL tablet tavsiyesi

Tabii ki değil zaten S9'un genel itibarıyla daha iyi olduğunu belirttim ama arkadaş sanırım sosyal medya için içerik üretecek o yüzden işlemci farkı ve optimizasyon önemli.
Sonuçta üretilen içeriği en iyi şekilde görmekte önemli. Fotoğraf editlerken işlemci farkından çok, Dynamic Amoled ve IPS farkı ortaya çıkacak. ProArt monitörler boşuna yok.

Nedense bu konunun sonunda "İkisi de aynı şeyi savunuyorlar fakat farkında değiller." meme'ine çıkacağız gibi hissediyorum.

ProArt monitörlerde IPS.
Çaktırmayın hocam. Demek istediğimi anladınız siz. Retina zaten ProArt kalitesinde bir IPS olsa şuan tartışma çoktan bitmişti.

Nedense bu konunun sonunda "ikisi de aynı şeyi savunuyorlar fakat farkında değiller." meme'ine çıkacağız gibi hissediyorum.

şşşt. IPS ekranlar sadece siyahlarda kötüler çoğu profesyonel ekranlarda IPS kullanılıyor çünkü RGB renkleri en doğal şekilde veriyorlar.

Uzun edıtler yapmayacagım, basit ve kısa olacaklar. S9 mu, Air 5 mı daha mantıklı? Ikısı arasında kaldım.

Uzun edıtler yapmayacagım, basit ve kısa olacaklar. S9 mu, Air 5 mı daha mantıklı? Ikısı arasında kaldım.

Profesyonelliğe ihtiyacın yoksa S9 al geç AMOLED ekrandan dolayı film falan izlerken iyi olur. Her türlü idare eder seni 8 gen 2 güçlü işlemci.

Profesyonelliğe ihtiyacın yoksa S9 al geç AMOLED ekrandan dolayı film falan izlerken iyi olur. Her türlü idare eder seni 8 gen 2 güçlü işlemci.
Bu arada film demişken, eğer Netflix kullanıyorsan Allah kolaylık versin.

Samsung'un HDR'ına Netflix'in kalibrasyonu o kadar kötü ki, tablete kafa atasın filan gelebilir.

Bu arada film demişken, eğer Netflix kullanıyorsan Allah kolaylık versin.

Samsung'un HDR'ına Netflix'in kalibrasyonu o kadar kötü ki, tablete kafa atasın filan gelebilir.

S23 Ultra da öyle sorun yaşamamıştım sadece TikTok'da HDR içerik çıkınca ltpo ekran kafayı yiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…