G29'lar vitessiz olacak şekilde 8-9 bine bir sürü ilan var, nasıl 12K piyasası anlamadım.
Vitesli olacak şekilde de 10 bine bir sürü ilan var.
Rampage'den 2-3 bin fazla vermeye fazlasıyla değecektir.
Sırf titreşim değil, malzeme kalitesi olarak da.
10 bine alacağın direksiyonu sıkılınca seneye 10 bine gene rahatlıkta satarsın ayrıca.
G29'lar vitessiz olacak şekilde 8-9 bine bir sürü ilan var, nasıl 12K piyasası anlamadım.
Vitesli olacak şekilde de 10 bine bir sürü ilan var.
Rampage'den 2-3 bin fazla vermeye fazlasıyla değecektir.
Sırf titreşim değil, malzeme kalitesi olarak da.
10 bine alacağın direksiyonu sıkılınca seneye 10 bine gene rahatlıkta satarsın ayrıca.
Okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum bir daha bakın bir, ayrıca vitessiz alıp ne yapayım? Rampage vitessiz bitik G29 fiyatına, vites garanti ve tertemiz ürün vadediyor bence her türlü şansı hak ediyor. Yine ekliyorum Rampage Drive RS+ kullananlar yazarsa sevinirim yorumlamayı kendim de yaparım.
Okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum bir daha bakın bir, ayrıca vitessiz alıp ne yapayım? Rampage vitessiz bitik G29 fiyatına, vites garanti ve tertemiz ürün vadediyor bence her türlü şansı hak ediyor. Yine ekliyorum Rampage Drive RS+ kullananlar yazarsa sevinirim yorumlamayı kendim de yaparım.
Başlığa G29 alınır mı diye sorup konuda G29'u kötüleyip Rampage alman için seni ikna edecek birilerini arıyorsun. Sen ne sorduğunun, istediğinin farkında değilsin. Sana zahmet edip yazı yazanda kabahat, ne yapıyorsan yap.
Başlığa G29 alınır mı diye sorup konuda G29'u kötüleyip Rampage alman için seni ikna edecek birilerini arıyorsun. Sen ne sorduğunun, istediğinin farkında değilsin. Sana zahmet edip yazı yazanda kabahat, ne yapıyorsan yap.
Kötülenen G29 değil piyasası kullanıcıları ve satıcıları gene okuduğunuzu anlamamışsınız. Zaten verdiğiniz cevapta bile kendinizle çelişmişsiniz 18k ya G29 alınır mı? Sorusuna gidip, sahibindene üstün körü bakarak, benim 1 aydır ezberlediğim ilanları bana anlatarak kendinizce bir şeyler söylemişsiniz, ne sorduğumun ne istediğimin farkındayım siz çok bildiğinizi düşünüyorsunuz bıktım şu forumlarda sizin gibi çok bilmişlerden, biz bilmiyoruz sahibinden açıp genel fiyat öğrenmeyi.
Sahip olmayan yazmasın diye boşa yazmadım oraya, Rampage denen alette çift motorlu Force feedback var. Hatta Pxn'nin Türkiye'ye satışını durdurduğu pxn V10'un Rampage için fason üretim yaptığını okudum. Zaten tipleride birebir aynı RS+ ve pxn V10'un.
Sahip olmayan yazmasın diye boşa yazmadım oraya, Rampage denen alette çift motorlu Force feedback var. Hatta Pxn'nin Türkiye'ye satışını durdurduğu pxn V10'un Rampage için fason üretim yaptığını okudum. Zaten tipleride birebir aynı RS+ ve pxn V10'un.
Kesinlikle pazarlama hilesi, bütün "Rampage alınır mı?" videolarında var zaten. Pazarlama hilesi olduğu için de sadece titreşim veren alet var, o da her oyunda çalışmıyor. Zaten titreşim ile force feedback arasında dağlar kadar fark var kral.