18.000 TL'ye i5 13600K ve 1050 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
18000

Anlamadığın nokta yayın vs de yapacağım sadece oyun değil yazılımcıyım mobil oyun tasarlıyorum yani bir de o da var iş içinde kullanacağım ve ekran kartını daha sonrasından kendim ekleyem diyorum dışarıdan alıp haklısın bu konuda bir şey diyemem sadece merak ettiğim nokta benim bu sistem ile yayın sırasında oyun oynayabilir miyim mesela 6 çekirdek işlemcide bu problem yaşanıyor kasma oluyor oyunda ve yayında ama 13600K da bu sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum yani hazır sistemlerden daha çok kendim toplamak istedim.

Topladığın sistem aşırı kötü ve o fiyata bir sürü sistem var mükemmel olan, ayrıca 2-3 aya 3060 3070 alırım diyorsun da, yine yetmeyecek ki? Gerekirse intel işlemcili nvidia ekran kartlı bir kasa alırsın ve o fiyata zaten bolca var. Yayın açıp rahatça da oynarsın merak etme. Atılan sistemlere bak.

1050 Ti elimde olan bir ekran kartı hocam şimdi şöyle ekran kartını daha sonrasından alıp kendim upgrade etmeyi düşüyorum.

Hocam o kart artık eskide kaldı, eskinin canavarı olsa da artık size yetmeyecektir isterseniz size ayrı ayrı bir sistemde toplayabilirim?

Dostum sen kazıklanmak istiyorsun sanırım ben anlayamadım. Elinde 1050ti olması neyi değiştiriyor? Neden 18k TL ye böyle bir sistem almaya çalışıyorsun anlamış değilim.
Hadi aldın bunları, ekran kartı için tekrardan en az 7k-8k gidecek ki. Çok tuhaf.

1050 Ti elimde olan bir ekran kartı hocam şimdi şöyle ekran kartını daha sonrasından alıp kendim upgrade etmeyi düşüyorum.
Hocam hiç gerek yok 18K bütçe de mis gibi sistemler bulunabiliyor. Elinizdeki ekran kartını da satarsanız bütçeniz 20-22K ya kadar çıkar diye tahmin ediyorum ki 3070 yada RX 6700XT li bir sistem toplanabilir.

Arkadaş bilmiyor olabilir belki kar etceğini düşünmüştür çok üzerine gitmeyelim yardımcı olmaya çalışsak daha iyi bence, dediğim gibi hocam kesinlikle ekran kartını satın ve bütçe arttırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…