Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum, ancak ekran kartını amd ile değiştirmeyi düşünmüyorum, Nvidia'da sabit kalacağım. Fiyat olarak da uygun olan yerden alacağım zaten, yalnızca toplu bir yerden atayım diye söyledim. PSU konusuna değinmemişiz arkadaşlar, thermaltake'in bu PSU'su konusunda yorumunuz var mı? Corsair'in RM750'si ile arasında bir fark var mı? Hangisini tercih etmeliyim? İşlemci konusunda pek emin olamıyorum, tek çekirdek konusunda daha iyi sanırım ama çoklu çekirdek kullanımı artmaya başlamadı mı? 6 çekirdek yetersiz kalmaz mı? İşlemcide intel'e pek yakın olduğumu söyleyemem, fiyatı bilindik yerlerde daha pahalı. Anakart konusunda ise hiç emin değilim, yani hiçbir fikrim yok gerçekten, uygun gördüğüm, pci express 4.0 olduğu için ve ram frekansını yeterli gördüğüm için tercih ettim. Anakart konusunda çok detay bilmiyorum yani. Ancak hepinizin fikrini değerlendirdim dostlar çok teşekkür ederim. Farklı bir öneriniz varsa veya diğer dostlarımızdan öneri varsa her zaman açığım.