18.000TL Bilgisayar önerisi

Bütçe
18.000TL

x_mege

Decapat
Daha fazla  
Max 18.000TL bütçem var, çoğunlukla grafik render için kullanacağım, 3DS Max, Unreal Engine 4-5, soğutma anlamında iyi olması ve uzun ömürlü olması benim için çok önemli var mı tavsiyeniz. (aslında aklımda ASUS ROG STRIX G15 var da yine de tam emin değilim)

oyunamaçlı mı
Evet gaming laptop olacak zaten

Hocam HP victus performansi iyi güncel bir laptop ama ısınma sorunu var diyorlar, ısınma sorunu her laptop da varda gerçi ağır renderler alacağım için Excalibur gibi doğalgaz hattı olmasını istemem

Son düzenleme:
Excalibur'a göre kat ve kat daha iyi soğutmaya sahip. Emin olabilirsin. ROG STRIX malzeme ve soğutma konusunda hepsinden daha iyi. Ben bu laptopu 12. nesil işlemci bulunduğundan dolayı önerdim.

Kısacası soğutma performansının iyi olmasını istiyorsan ROG STRIX alabilirsin.

CASPER EXCALIBUR.G770.1140-8VJ0T-B/i5-11400H/8GB Ram/500GB NVMe SSD/4GB GTX 3050/ 15.6" FHD/ Win10 Laptop Metal Siyah
almanı öneririm rtx teknolojisiyle dlss ve ışığı düzgün yansıtır i5 11.nesil ile daha hızlı işlem yaparsın oyunların dlss ile kasmaz fps arttırır rtx ile de grafikleri ışığı düzgün yansıtarak iyi yapar
Hocam yapmayın bee, monster desen bile kabullenirdim ama Excalibur cidden rezalet ki ben zaten RTX ekran kartlı bir laptop alacam dllss teknoloji var illaki benim için önemli olan soğutma ve kasa kalitesi ki soğutma Excalibur da hak getire

Excalibur'a göre kat ve kat daha iyi soğutmaya sahip. Emin olabilirsin. ROG STRIX malzeme ve soğutma konusunda hepsinden daha iyi. Ben bu laptopu 12. nesil işlemci bulunduğundan dolayı önerdim.

Haklısınız hocam ROG strix cidden çok iyi bı laptop anlatılanlara göre ama hiç kullanmadığım için bazılarının Asus a balon demesi ki kullandığı halde bunu demesi korkutuyorm

Haklısınız hocam ROG STRIX cidden çok iyi bir laptop anlatılanlara göre ama hiç kullanmadığım için bazılarının ASUS'a balon demesi ki kullandığı halde bunu demesi korkutuyor.(Bu arada Excalibur da soğutma yok dışardan gelen hava ile soğur anca .d)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı