18.000TL'ye kadar tablet önerisi

honourr

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba herkese.

18 Bin'e kadar, aşağıdaki özelliklerde bir cihaz arıyorum, önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
  • Uzun ömürlü cihaz istiyorum, bir iki yılın sonunda bir yavaşlama vs. çok mutsuz eder.
  • Ekran kalitesi çok önemli. Çoğunlukla kitap okuyacağım ama internette araştırma yaparken, film izlerken o renk doygunluğunu görmek keyif verir. Ayrıca ekran akıcılığı için 120Hz gibi bir değerde ekran istiyorum. Oyun amacım yok. Sadece kullanım sırasında akıcı olmasını, tarayıcının, sayfaların hızlı ve akıcı açılması önemli.
  • Bataryasının uzun saatler götürebilmesi çok iyi olur.
Bütçeyi tamamen kullanmama gerek yok, bahsettiğim özellikleri rahatlıkla karşılayacak bir ürün varsa kullandığınız, kesinlikle bakabilirim. Birkaç videoda iPad Air modellerini oldukça kaliteli gördüm ama almadan sizlerin de fikrini almak istedim. Eğer bu özellikleri sağlayacak, Apple'dan daha uygun fiyatlı Samsung, Huawei ürünler de varsa deneyimlediğiniz, onları incelemek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 10 alabilirsiniz.
Araştırma sonrası iPad 9, 10 ve Air 5.Nesil arasında kaldım. Apple almaya karar verdim. Kulaklık girişi konusu hep canımı sıkmıştır ama bir adaptör alacağım artık mecbur.

Bu üç modeli karşılaştırdığımda, bazı insanlar iPad 10 almayın, 9 ile arasında çok fark yok demiş. Bazı insanlar daha ileriye yönelik olsun diye Air önermiş. Bazıları da 10 ile Air arasındaki fark, fiyat farkına değmez diyip 10 önermiş. Açıkçası arada kaldım.

Son düzenleme:
Kalemle beraber M1 chipli Air alın A serisine gör çok daha üstün bir cihaz.

Evet, sanırım en doğrusu Air serisi almak olacak. 64GB 2-3 yıl kullanım sonrası riskli gibi görünüyor. O yüzden 128GB versiyonu almayı düşünüyorum:

Bütçeyi fazla aşmam gerekir ama pişman etmeyeceğine inanıyorum. Teşekkürler yorumlarınız için @mutiant ve @660412 🙏

Eğitim indirimiyle almanız sizin kârınıza olacaktır, şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı