efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #11 DepWeb dedi: Bu arkadaşlar bazında herkese soruyorum 18 kya https://shbd.io/s/I2FEm0US bunu buldum bu nasıl? Sah181'nden baska kasa öneriniz varsa atın. En yüksek 19 verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistem güzel belki parça parça toplarsan daha ucuza da gelebilir.
DepWeb dedi: Bu arkadaşlar bazında herkese soruyorum 18 kya https://shbd.io/s/I2FEm0US bunu buldum bu nasıl? Sah181'nden baska kasa öneriniz varsa atın. En yüksek 19 verebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistem güzel belki parça parça toplarsan daha ucuza da gelebilir.
DepWeb Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 628 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #12 efebatiin dedi: Sistem güzel belki parça parça toplarsan daha ucuza da gelebilir. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu alıcam oyüzden soruyorum. Parça parça toplamak çok uğraştırıyor. Bilgisayarcıda değilim tabi .d
efebatiin dedi: Sistem güzel belki parça parça toplarsan daha ucuza da gelebilir. Genişletmek için tıkla... Şuan bunu alıcam oyüzden soruyorum. Parça parça toplamak çok uğraştırıyor. Bilgisayarcıda değilim tabi .d
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #13 DepWeb dedi: Şu an bunu alacağım o yüzden soruyorum. Parça parça toplamak çok uğraştırıyor. Bilgisayarcıda değilim tabii. D Genişletmek için tıkla... Sistem güzel fakat 2. el hazır sistemlere pek hakim değilim daha iyisi de olabilir bilmiyorum.
DepWeb dedi: Şu an bunu alacağım o yüzden soruyorum. Parça parça toplamak çok uğraştırıyor. Bilgisayarcıda değilim tabii. D Genişletmek için tıkla... Sistem güzel fakat 2. el hazır sistemlere pek hakim değilim daha iyisi de olabilir bilmiyorum.
MrhnRdgn Picopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #14 Rtx 3050 çok da iyi değil 4060 dan yukarısını öneririm ben