18-19 bin TL Sistem toplama

Bütçe
18.00-19.00
8 gb VRAM hadi neyse de 12gb VRAM bence gayet yeterli. Özellikle 3060-3070 civarı kartlar için.

Hocam konuşmayın gördüğü her konuya AMD çöp deyip gidiyor.

Şans işi diyerek AMD'yi şirin göstermez. Siz sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz ama Total'e bakarsak AMD'den dili yanan, NVIDIA'ya göre kat kat fazladır.

12400f yaparak bu sistem alınabilir.

3060 3070 için ideal ancak bunu 4070 Ti'a koyması vs. olmuyor.
Bu kartın 2k Ultra da 3-4 sene daha sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. 4k da VRAM sıkıntı yaşatır tabi ama bence bu kart 2k için yapılmış bir kart.

Hocam selam o ilk attığınız sistemi 1 hafta önce sipariş verdim ve sistem genel olarak güzel gibi geliyor bana, ikinci sistem tabii ki daha iyi fakat aradaki fiyat farkıda bayağı iyi. Ben tercihimi NVIDIA'dan yana kullanırdım DLSS ve RTX teknolojisi olarak AMD'den daha iyi ve AMD ekran kartlarında sıkıntı yaşayan NVIDIA'ya göre daha fazla

Sistem dizmek sadece işlemci, ve ekran kartından ibaret değildir, önceki yazımda da bahsettiğim gibi; kasa ve PSU seçimleriniz çok yanlış en ufak bir elektrik kesintisinden AMD ya da NVIDIA diye üzüleceğiniz bir sisteminiz kalmaz.

PSU kaliteli diye 5600 yerine 5500, 3060 Ti yerine 3060 alınmaz aynı fiyatlara. PSU'yu satıp üzerine 300-500 ekleyip, kaliteli bir PSU alıp yoluna devam edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…