18-19 bin TL telefon önerisi

Bütçe
18-19K

Rekaston

Decapat
Daha fazla  
18 19 k arası bütçem var. Telefonda kamera, pil benim için daha önemli ara sıra oyun oynarım wr gibi oyunlar. Yurt dışı önerilerede açığım ama çok bilmediğim için buradan önerirseniz daha iyi olur.

18 19 k arası bütçem var. Telefonda kamera, pil benim için daha önemli ara sıra oyun oynarım wr gibi oyunlar. Yurt dışı önerilerede açığım ama çok bilmediğim için buradan önerirseniz daha iyi olur.
Yurtiçi olarak bütçe artarsa işlemcisi fiyatına göre çok iyi değil ama pili fiyatındaki en iyisi, kamerada en rekabetçilerden olan 20bin tllik honor 200 var. O olmazsa A55 alınabilir, işlemci olarak daha düşük ama diğer konularda tatmin eder. İşlemcide beklentiye bağlı sevilebilir.

Yurt içi olarak bütçe artarsa işlemcisi fiyatına göre çok iyi değil ama pili fiyatındaki en iyisi, kamerada en rekabetçilerden olan 20bin TL'lik Honor 200 var. O olmazsa A55 alınabilir, işlemci olarak daha düşük ama diğer konularda tatmin eder. İşlemcide beklentiye bağlı sevilebilir.

İkisine de baktım A55 güzel duruyor fakat 25 watt şarj bana biraz az gibi geldi. Honor 200 daha iyi olabilir benim için biraz daha araştırayım en iyisi.

Realme 12 Pro Plus nasıldır hocam?
honor 200 amoled ekranmış ve dinamik adası çok iyi çalışmıyormuş bende şuan realme 12 pro plus araştırıyorum iphone 15 den geçicem araştırma içindeyim

honor 200 amoled ekranmış ve dinamik adası çok iyi çalışmıyormuş bende şuan realme 12 pro plus araştırıyorum iphone 15 den geçicem araştırma içindeyim
pardon oled miş amoled yanlış yazmışım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı