18-20 bin TL arası sistem önerisi

TpFear05

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bilgisayar alacağım. Güzel bir sistem istiyorum, nasıl bir sistem önerirsiniz?

Merhaba, yeni bilgisayar alacağım. Güzel bir sistem istiyorum, nasıl bir sistem önerirsiniz?

Uzun vadeli kullanım arıyorsan birkaç parçayı 2.el tedarik edebilirsin. Çünkü günümüz ekonomisinde 20bin TL ile uzun vadeli sistem zor oluyor.

Intel işlemcili sistem isterseniz, bir kaç özelleştirme ile şu sisteme bakabilirsiniz:

Amd işlemcili sistem istersenizde bu sisteme bakabilirsiniz:

Ekran kartı ve işlemcinin de AMD olmasını isterseniz bu sisteme bakabilirsiniz:

Bu sistemler ile neredeyse tüm oyunları yüksek grafiklerde oynayabilirsiniz.
Hoşunuza giden sistemi söylerseniz, ona göre gerekli özelleştirmeleri söyleyebilirim.

Ekran kartını RX6600 yapın 16877 TL'ye geliyor. Bütçeniz dahilinde üstteki arkadaşın attığı 4060'lı sistemi de değerlendirebilirsiniz.

Buna da bakabilirsiniz

Kasayı değiştirip DeepCool kasalı ve PSU'lu seçip özelleştirebilirsiniz 16.656,51 TL ye geliyor.

Gayet İyi fiyatlı sistemler bulmuşsunuz. Tam F/P'lar.
Monitör'ün dahil olup olmadığını sormayı unutmuşuz
Eğer monitör dahilse bu paylaşılan sistemler gayet güzel. Dahil değilse eğer bütçede varken, daha fazla performans için Rtx 4060 veya Rx 7600'lü sistemler alınabilir.

Evet monitörü bende hesaba katmamıştım aslında
Monitörde dahil etmek isterse şöyle önerilerim olabilir:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…