saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 24 Şubat 2025 #1 Arkadaşıma bir kasa alacağız toplamak mı daha mantıklı olur hazır sistem almak mı mantıklı olur bilemiyorum. Bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi kasa hangisidir ne önerirsiniz?
Arkadaşıma bir kasa alacağız toplamak mı daha mantıklı olur hazır sistem almak mı mantıklı olur bilemiyorum. Bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi kasa hangisidir ne önerirsiniz?
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.902 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 saHran dedi: Arkadaşıma bir kasa alacağız toplamak mı daha mantıklı olur hazır sistem almak mı mantıklı olur bilemiyorum. Bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi kasa hangisidir ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yayıncı kasaları oluyor, O arkadaşının isteklerine göre değişir.
saHran dedi: Arkadaşıma bir kasa alacağız toplamak mı daha mantıklı olur hazır sistem almak mı mantıklı olur bilemiyorum. Bu fiyat aralığına alınabilecek en iyi kasa hangisidir ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam yayıncı kasaları oluyor, O arkadaşının isteklerine göre değişir.
S snowzy Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 Toplamak daha iyi hazırın parası tuzlu.