Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #11 Anıl Sancak dedi: Fakat hem öğrenci hem Papara indirimi = 1TL YouTube Premium. Genişletmek için tıkla... 1 TL nasıl oluyor hocam anlatabilir misiniz?
Anıl Sancak dedi: Fakat hem öğrenci hem Papara indirimi = 1TL YouTube Premium. Genişletmek için tıkla... 1 TL nasıl oluyor hocam anlatabilir misiniz?
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #12 Anıl Sancak dedi: Hocam world Card gibi şeyler seni hep bir şey al diye iter. Hep onlara borcunuz olur. En iyisi siz Papara kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam maddi anlamda çok büyük bir sıkıntım yok, zaten büyük bir limit de vermiyorlar. Problem değil yani kredi kartı kullanmak. Aodien_yigit dedi: YouTube'da verdiği cashback 10 TL Papara'nın pek de bir albenisi kalmadı, cashback için almaya değmez Nays varken. Genişletmek için tıkla... Nays'a bakacağım hocam teşekkürler.
Anıl Sancak dedi: Hocam world Card gibi şeyler seni hep bir şey al diye iter. Hep onlara borcunuz olur. En iyisi siz Papara kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam maddi anlamda çok büyük bir sıkıntım yok, zaten büyük bir limit de vermiyorlar. Problem değil yani kredi kartı kullanmak. Aodien_yigit dedi: YouTube'da verdiği cashback 10 TL Papara'nın pek de bir albenisi kalmadı, cashback için almaya değmez Nays varken. Genişletmek için tıkla... Nays'a bakacağım hocam teşekkürler.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Kasım 2023 #13 Akfortisev dedi: Hocam kredi kartı istiyorum o yüzden Papara düşünmüyorum. Bakacağım hocam teşekkürler, kampanyaları nasıl? Hocam Yapı Kredi bankasını babam adına kullanıyorum, telefonda onun hesabı olduğundan dolayı Yapı Kredi çıkartamıyorum maalesef. Hocam ziraat aktifte kullanıyorum zaten ama paraf genç bakacağım. Hocam Ziraati aktif olarak babam adına kullanıyorum, telefonumda onun hesabı girili bu yüzden Ziraat başvurmuyorum. Genişletmek için tıkla... 200 TL'lik e-ticaret alışverişine 30 TL + 3 taksit veriyor.
Akfortisev dedi: Hocam kredi kartı istiyorum o yüzden Papara düşünmüyorum. Bakacağım hocam teşekkürler, kampanyaları nasıl? Hocam Yapı Kredi bankasını babam adına kullanıyorum, telefonda onun hesabı olduğundan dolayı Yapı Kredi çıkartamıyorum maalesef. Hocam ziraat aktifte kullanıyorum zaten ama paraf genç bakacağım. Hocam Ziraati aktif olarak babam adına kullanıyorum, telefonumda onun hesabı girili bu yüzden Ziraat başvurmuyorum. Genişletmek için tıkla... 200 TL'lik e-ticaret alışverişine 30 TL + 3 taksit veriyor.