tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 19 Temmuz 2020 #11 TakumiHoja dedi: Knight Online'da ekran boyutu 18.5" için kötü çünkü alt bölümler, party listesi ve skill barını genişlettiğimde keşke monitörüm 1080P olsaydı diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanlar o büyüklükte monitörlerde oynadığımız için öyle dedim. Yoksa tabii ki yüksek çözünürlüklü bir monitörle kıyaslanamaz bile.
TakumiHoja dedi: Knight Online'da ekran boyutu 18.5" için kötü çünkü alt bölümler, party listesi ve skill barını genişlettiğimde keşke monitörüm 1080P olsaydı diyebiliyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanlar o büyüklükte monitörlerde oynadığımız için öyle dedim. Yoksa tabii ki yüksek çözünürlüklü bir monitörle kıyaslanamaz bile.
TakumiHoja Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 73 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #12 tlhxyz dedi: O zamanlar o büyüklükte monitörlerde oynadığımız için öyle dedim. Yoksa tabii ki yüksek çözünürlüklü bir monitörle kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Ben sizin cevabınıza karşılık söylemedim yanlış anlamayın ben yazarken başka ne yazsam diye düşünürken sizin yazınızı gördüm onu da not olarak ekledim
tlhxyz dedi: O zamanlar o büyüklükte monitörlerde oynadığımız için öyle dedim. Yoksa tabii ki yüksek çözünürlüklü bir monitörle kıyaslanamaz bile. Genişletmek için tıkla... Ben sizin cevabınıza karşılık söylemedim yanlış anlamayın ben yazarken başka ne yazsam diye düşünürken sizin yazınızı gördüm onu da not olarak ekledim
EnderGamingYT Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 172 8 Kasım 2020 #13 18.5 inç monitör elinizde varsa ya da biliyorsanız yükseklik ve genişliğini cetvel ile ölçebilir misiniz?
18.5 inç monitör elinizde varsa ya da biliyorsanız yükseklik ve genişliğini cetvel ile ölçebilir misiniz?