18.999 TL'ye i3-12100F hazır sistem alınır mı?

Gamze3310

Hectopat
Daha fazla  

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda işlemci ve kasayı bir seviye üstü seçersek daha iyi olur demiş siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda işlemci ve kasayı bir seviye üstü seçersek daha iyi olur demiş siz ne düşünüyorsunuz?

Bence alınmaz. Zaten kasadan kırpıyorlar Rampage falan önermem şahsen. Rampage, Gamepower vb PSU güvenli değil.

@Gamze3310
İyi sistem. Benim önerim bütçeniz daha iyi ise işlemci olarak i5 12400F seçmeniz. Yanlış düşünce belirtiyorsam söyleyin.
Videoda zaten i5 12400F seçerseniz daha iyi olur demiş yorum için teşekkürler

Bence alınmaz. Zaten kasadan kırpıyorlar Rampage falan önermem şahsen. Rampage, Gamepower vb PSU güvenli değil.
Videodaki kasa rampage değil stoklarında bitti galiba hatta videoda bütçeyi biraz daha arttırıp bi üst modeli alırsak daha iyi olur diyor ama siteye girince sadece rampage var msi biraz tuzlu

Ben 24 inch 1080p monitör ile oynayacağım bu fiyatlarla poe gibi apex legends gibi oyunları yüksek ayarlarda takılmadan oynayabilir miyim yoksa 40k bütçeye çıkmalı mıyım arada kaldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı