E eopFnc Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #11 Ben bir keresinde biranın tadına bakmıştım tadı çok değişikti .
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 8 Haziran 2016 #12 eopFnc dedi: Ben bir keresinde biranın tadına bakmıştım tadı çok değişikti . Genişletmek için tıkla... Fıstıkla iyi gider. Ayrıca yaşın 18'den küçük galiba.
eopFnc dedi: Ben bir keresinde biranın tadına bakmıştım tadı çok değişikti . Genişletmek için tıkla... Fıstıkla iyi gider. Ayrıca yaşın 18'den küçük galiba.
Frantic82 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Kiev-.Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Logistics 8 Haziran 2016 #13 Sıcak havalarda Viski-Kola Long Islan kokteyl Soğuk havalarda Vodka Zubrowka Bison Grass Türkiyedeyken - RAKI !
Sıcak havalarda Viski-Kola Long Islan kokteyl Soğuk havalarda Vodka Zubrowka Bison Grass Türkiyedeyken - RAKI !
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.719 Makaleler 21 Çözümler 99 8 Haziran 2016 #14 Henüz almadım ama ilerde fırsat olursa başlarım, sadece arkadaş arasında, özel günlerde.
Witch King Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #15 Kötü alışkanlığım yok allaha şükür. Kendini durdurabilenlerdenim 1kere içtim ondada piknikte arkadastan şu istemiştim içine rakı koyup vermiş. Neyse günahı onun boynuna
Kötü alışkanlığım yok allaha şükür. Kendini durdurabilenlerdenim 1kere içtim ondada piknikte arkadastan şu istemiştim içine rakı koyup vermiş. Neyse günahı onun boynuna
E eopFnc Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #16 Kimse dedi: Fıstıkla iyi gider. Ayrıca yaşın 18'den küçük galiba. Genişletmek için tıkla... Evet küçük büyüdükçe damak tadı değişiyor galiba .
Kimse dedi: Fıstıkla iyi gider. Ayrıca yaşın 18'den küçük galiba. Genişletmek için tıkla... Evet küçük büyüdükçe damak tadı değişiyor galiba .
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.954 Makaleler 21 Çözümler 2 8 Haziran 2016 #17 eopFnc dedi: Evet küçük büyüdükçe damak tadı değişiyor galiba . Genişletmek için tıkla... Tadı değişeceğinden demedim, yaşın 18'den küçükse alkole falan bulaşma diye. Ayrıca konunun başlığına "[+18]" yazdım, o yüzden.
eopFnc dedi: Evet küçük büyüdükçe damak tadı değişiyor galiba . Genişletmek için tıkla... Tadı değişeceğinden demedim, yaşın 18'den küçükse alkole falan bulaşma diye. Ayrıca konunun başlığına "[+18]" yazdım, o yüzden.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Haziran 2016 #18 Seneye inşallah.
Echooz Megapat Katılım 13 Kasım 2012 Mesajlar 161 Yer Çerkezköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 8 Haziran 2016 #19 Akif dedi: Seneye inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah ? Edebiyatta bir sanat vardı, zıt manalı kelimeleri aynı cümlede kullanmak oluyordu , tam hatırlayamadım ama Tezatlık mıydı ki?
Akif dedi: Seneye inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah ? Edebiyatta bir sanat vardı, zıt manalı kelimeleri aynı cümlede kullanmak oluyordu , tam hatırlayamadım ama Tezatlık mıydı ki?
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2016 #20 Çok şükür ne alkolüm var ne sigaram. Sağlığa zararlı birşey tüketmeyerek hayatını en iyi şekilde yaşayan insanlardanım.
Çok şükür ne alkolüm var ne sigaram. Sağlığa zararlı birşey tüketmeyerek hayatını en iyi şekilde yaşayan insanlardanım.