18 bin TL 2.el hazır sistem önerisi

hgunduzz

Yoctopat
Daha fazla  
Sahibinden 2.el kasa alacağım. Kasanın ekran kartı RTX 3060 Ti işlemci Ryzen 5 5600, fiyat 18.000TL sizce alınır mı? Alınmazsa da önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden 2.el kasa alacağım. Kasanın ekran kartı RTX 3060 Ti işlemci Ryzen 5 5600, fiyat 18.000TL sizce alınır mı? Alınmazsa da önerir misiniz?
Hocam ilanı atabilirmisiniz

Emin misiniz? Sadece 1 siteye bakarak bu sistemi buldum. Farklı sitelerde daha iyisi bulunur.

Ki daha bu attığınız sistemin depolama birimi bile yok. Ekstra onun içinde cebinizden para çıkacak.

Emin misiniz? Sadece 1 siteye bakarak bu sistemi buldum. Farklı sitelerde daha iyisi bulunur.

Ki daha bu attığınız sistemin depolama birimi bile yok. Ekstra onun içinde cebinizden para çıkacak.

Ekran kartının markası değişik geldi bana

3060ti yerine 6700XT nasıl olur ? Bence ikisi arasından tercih yap. Hatta 6800 sistem bulabilirsen süper olur bulamazsan 6700XT sistem alıp kartı satıp üzerine 1-2k ekleyip 6800'e de hemen geçiş yapabilirsiniz. 16gb vramli bir kartınız olmuş olur.

Başka var mı öneri olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı