18 bin TL bilgisayar toplama

Bütçe
18000

kadirhsn

Decapat
Merhaba dostlar, belirli bir bütçem var. 18bin. Bilgisayar dizmek istiyorum ama sifirlar cok dusuk seviyede ekran kartlari sunuyor. Sizlere sormak istedigim parcalarin bazilari sifir ve 2.el olsa saglikli olur mu? YT'den az arastirdim olur diyorlar. Sizlerin konu hakkindaki dusunceleriniz nelerdir? Paylasirsaniz sevinirim.

18 bine bilgisayar toplamak istiyorsanız sizdeki en yakın bilgisayarcıya gidip ondan toplamasını istemeniz en mantıklısıdır. 0'a daha kötü bir parça almak varken 2. ele çok daha iyi parçalar alınabiliyor. Bunu da en iyi bilgisayarcılar yapıyor. 0, 2. el karışık bir bilgisayar toplamasını istediğini söylemen yeterlidir diye umuyorum. Ayrıca klavye, mouse ve monitör için ayriyeten para ayırırsan çok daha iyi bir kasa toplayabilirsin. Tek uyarım Trendyol gibi online satış sitelerinden asla ama asla kasa almaman.

Merhaba dostlar, belirli bir bütçem var. 18bin. Bilgisayar dizmek istiyorum ama sifirlar cok dusuk seviyede ekran kartlari sunuyor. Sizlere sormak istedigim parcalarin bazilari sifir ve 2.el olsa saglikli olur mu? YT'den az arastirdim olur diyorlar. Sizlerin konu hakkindaki dusunceleriniz nelerdir? Paylasirsaniz sevinirim.
Hocam düşük seviyeden kastın nedir, 18 bine 4070 alacak halin yok ya. 4060 yetmez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı