kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #11 Fiyatları güncellemişler 1-2 hafta öncesine göre en az % 15-20 zam yemiş çoğu sistem. Bu bütçeye 8-10 gün önce güzel bir sistem alabilirdiniz. Yine de detaylı araştırmak lazım tekrar.
Fiyatları güncellemişler 1-2 hafta öncesine göre en az % 15-20 zam yemiş çoğu sistem. Bu bütçeye 8-10 gün önce güzel bir sistem alabilirdiniz. Yine de detaylı araştırmak lazım tekrar.
ACRZeuss Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #12 Adonis31 dedi: Gaming gen güvenilir attığın sistemi önermem o paraya 3060 Ti 6700 XT sistem var Gaming gene hiç güvenmiyorsan bile attığın siteden daha güvenli. Genişletmek için tıkla... Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam
Adonis31 dedi: Gaming gen güvenilir attığın sistemi önermem o paraya 3060 Ti 6700 XT sistem var Gaming gene hiç güvenmiyorsan bile attığın siteden daha güvenli. Genişletmek için tıkla... Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.740 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #13 ACRZeuss dedi: Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kalmazsınız. Elraen Rraene gibi bir sürü yayıncının sponsorudur.
ACRZeuss dedi: Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kalmazsınız. Elraen Rraene gibi bir sürü yayıncının sponsorudur.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #14 ACRZeuss dedi: Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kalmazsın inşallah bende kalmadım rahat ol.
ACRZeuss dedi: Peki anladım teşekkürler inşallah gaming.gen.tr rezilliği diye bende konu açmak zorunda kalmam Genişletmek için tıkla... Kalmazsın inşallah bende kalmadım rahat ol.