18 bin TL Gaming Laptop Önerisi

Bütçe
18000

Mehmet Kağan

Kilopat
Yer
İstanbul
Amazon.com.tr

Arkadaşlar merhaba. Gaming notebook arayışındayım. Normalde Intel-NVIDIA taraftarıyım ama bu fiyata 3050 Ti bulunca tereddüte düştüm. RAM'i 16 yapılırsa bu cihaz bu fiyata iyi midir? 16.249 TL uygun gözüktü gözüme. 6 taksit avantajı da var.

18 bin liraya kadar başka öneriniz varsa onları da bekliyor olacağım. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com.tr

Arkadaşlar merhaba. Gaming notebook arayışındayım. Normalde Intel-NVIDIA taraftarıyım ama bu fiyata 3050 Ti bulunca tereddüte düştüm. RAM'i 16 yapılırsa bu cihaz bu fiyata iyi midir? 16.249 TL uygun gözüktü gözüme. 6 taksit avantajı da var.

18 bin liraya kadar başka öneriniz varsa onları da bekliyor olacağım. İyi Sosyaller.

Sadece merak ettim, iş için mi alacaksınız yani seyahat edeceğiniz için mi arıyorsunuz?

Evde masaüstü sistemim var. Taşınabilir oyun oynayabileceğim bir notebook arıyorum.

Gerek DDR5 4800 Mhz olması, gerek işlemcinin daha üst sürüm olması gerekse type-c portundan görüntü aktarımı verebilmesi sebebiyle fiyat farkı olsa da değeceğini düşünerek ürünü satın aldım. Yanına Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram de sipariş ettim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı