Merhaba. 18 bin TL bütçem var ve oyun falan cok oynamam. Genelde film vs. izlerim. Ondan dolayı batarya performansı önemli diyeyim. Bu fiyat aralığı icin sizden laptop onerisi istiyorum. Ben pek bilmediğim icin size soruyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. 18 bin TL bütçem var ve oyun falan cok oynamam. Genelde film vs. izlerim. Ondan dolayı batarya performansı önemli diyeyim. Bu fiyat aralığı icin sizden laptop onerisi istiyorum. Ben pek bilmediğim icin size soruyorum. Şimdiden teşekkürler.
Daha düşük güç tüketimi amaçlanmış bir cihaz sayılır. Hangisi daha mantıklı olur emin olamadım işlemcisi daha güçsüz kalıyor attığıma göre. @muratscd sence ne almalı? H serili bir laptop ekran süresinde geride mı kalır?
Daha düşük güç tüketimi amaçlanmış bir cihaz sayılır. Hangisi daha mantıklı olur emin olamadım işlemcisi daha güçsüz kalıyor attığıma göre. @muratscd sence ne almalı? H serili bir laptop ekran süresinde geride mı kalır?
Bu bütçedeki çoğu laptop benzer pil deneyimi sunar. Ben bunu öneririm; halihazırda dizi ve film izleniyor. %100 sRGB’li model, tek eksisi 8 GB RAM olması. O da dizi–film için yeterli olur.
Bu modeli tercih edin. %100 sRGB renk gamutlu, 4821 mAh 55.97 Wh (tipik) bataryalı sağlam bir cihaz. Ekran konusunda geniş renk aralığı sebebiyle rakiplerine göre çok daha tatmin edici olur, batarya konusundada çoğu rakibinden üstün aynı şekilde. Sistem zaten düşük volt üzerine kurulu (bataryada aynı şekil), video izlemede yaklaşık olarak 8.30 saat web surfing kısmında ise yaklaşık olarak 11.30 saat ekran süresi verebilmiş. Öneririm.