18 bin TL laptop önerisi

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
14 bin ile başladığım laptop alma düşüncem 18'e kadar çıktı ve alinabilir olsa da ailem adına gerek var mıdır emin olamadım. 3050 Ti modellere 16k vermeye gönlüm el vermiyor, modellerde de genel olarak hep bir sorun var. Fiyatını hak etmemesi, menteşe sorunu, adaptör sorunu vb. bütçemi zorlamayıp Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 5 5600H 8GB DDR4 GTX 1650 GDDR6 4GB 512GB SSD 15.6" FHD 120Hz FreeDos Notebook | ITOPYA bu modeli alabilirim ya da oyunlardan tamamen feragat edip 10 yıldan fazla kullanilabilecek 15K'ya MacBook Air alabilirim. Bütçemin sınırlarına gidecek olursam da;
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDOS, 82K200K0TX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bu iki model karşıma çıkıyor. Ideapad'i alıp 30 gün boyunca iade şansım olduğu için indirimleri takip etmeye devam da edebilmek cazip geliyor. Aynı zamanda Gigabyte'ın 70-75 derecelerde çalışması kendisine çekse de başarılı bir marka olması hariç pek fazla bilgiye sahip olmadığım için karamsar kalıyorum İtopya'nın garanti ve iade-değişim politikasından dolayı.
Yapacağım şey konusunda inanılmaz kararsız kaldım, ailem uzun yıllar kullanacaksan alabilirsin, ödeyebiliriz diyor ancak sınav senesi olan bir öğrenci olarak bir daha üniversitede dahil olmak üzere oyun oynar miyim emin de olamıyorum. Oyunlara ilgi duyan ve yüksek grafiklerde oynamayı seven biri olsam da benim için olmazsa olmaz değiller gibi geliyor. Yardım ederseniz inanılmaz minnettar kalırım hepinize. Şimdiden çok teşekkür ederim. Farklı bir model öneriniz var ise seve seve dinlerim. Küçük bir ekleme yapayım; Online basit oyunları oynatabilrse fena da olmaz arkadaşlar ile girebilmek adına.

Son düzenleme:
Gigabyte laptoplar ülkemizde pek fazla satılmadığından ve servis ile ürünler de oluşabilecek problemler hakkında da bilgi verilmemesinden dolayı şüphe duyuyorum. Yoksa dediğiniz gibi oyun testlerine ve özelliklerine baktığımızda 18k çok uygun. IdeaPad yerine o fiyata aourus mu tercih edilmeli risksiz mi yani? Ayrıca cihaz kasası plastik miydi?

Son düzenleme:
Lenovo Ideapad Gaming 3 laptopumun fanı bozuk çıkmasi sebebiyle iade için gönderdim. Bu Gigabyte modelini görünce de stok biter diye sipariş geçtim hocam. Pişman olur muyum? Ideapad'den iyi midir bu Gigabyte

Pişman olmazsınız hocam Ideapad'den çok daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayar ile aynı mı ürün? Kod olarak İtopya'da 15p kd olarak geçiyor ancak aynı özelliklere sahip olması ve son 2 harfin de kd olmasından dolayı ayni ürün olduğunu düşünüyorum. @messinicocugu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayar ile aynı mı ürün? Kod olarak İtopya'da 15p kd olarak geçiyor ancak aynı özelliklere sahip olması ve son 2 harfin de kd olmasından dolayı ayni ürün olduğunu düşünüyorum. @messinicocugu

Evet aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı