18 bin TL PC toplama

Merhaba, nasıl toplayacağımı ve kuracağımı bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım. En fazla 18 bin TL en az 10 bin TL biriktirmeyi düşünüyorum. Ayrıca topladıktan sonra bilgisayarcıya mı kurdurtmalıyım yoksa bir öneriniz var mı kendim kurmam dışında?

Sıfır, monitör dahil zor. En kötü RX 6600 sistem aldınız desek, bütçenizi aşıyor rahatlıkla.
Benim için daha çok uzun ömürlü olması önemli hocam. orta veya düşük ayarda kaldırabilsin oyunları yeter bana yoksa 2.el de olur ama ömür endişesi var.

Sıfır, monitör dahil zor. En kötü RX 6600 sistem aldınız desek, bütçenizi aşıyor rahatlıkla.
Hocam, bir de çok yüksek sistem isteyen oyunları seçmediğim için en basitinden düşük ayarlarda gta 5 kaldırsa yeter bana diyelim.

Son düzenleme:

Testleri yaparsın, kfg bakarsın, param güvende açtırırsın, ardından ikinci el alınır gayet. Korkmanıza gerek yok.

Size yeter fakat fiyatına değmeyecek sistemler var piyasada. Sadece ekran kartı 2. el toplarım yarın. Uyumam gerekiyor şu an.

Anladım, teşekkür ederim zahmetleriniz için.

Hocam 2.el ile sıfır arasında ne kadar fiyat farkı var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…