18 bin TL sistem önerisi

Birader, amacın ne? EfoWars isimli arkadaşın forumdaki tüm mesajlarına beğenmedim ifadesi atıyorsun? Önerdiğin sistem afedersin ama düşmanıma bile önermem. 2 kere elektrik gitse çöpe atılacak sistemi öneriyorsun, sonra eleştirilince mesajı sil deyip forumdaki mesajlarına beğenmedim ifadesi atıyorsun.

Birader, amacın ne? EfoWars isimli arkadaşın forumdaki tüm mesajlarına beğenmedim ifadesi atıyorsun? Önerdiğin sistem affedersin ama düşmanıma bile önermem. 2 kere elektrik gitse çöpe atılacak sistemi öneriyorsun, sonra eleştirilince mesajı sil deyip forumdaki mesajlarına beğenmedim ifadesi atıyorsun.

Sanırım yaşı küçük. Biraz olgunlaşınca umarım kendisinden utanır. Neyse daha fazla yanıt vermeyelim konu bloklanıyor.

Sanırım yaşı küçük. Biraz olgunlaşınca umarım kendisinden utanır. Neyse daha fazla yanıt vermeyelim konu bloklanıyor.

Evet yaşım küçük profilimden bakarsın ama gerçekten konu dövüşe gidiyor özür dilerim efo :( ama halen eleştirmelerinizi kaldırmayı düşünebilirsiniz bende raporlayıp kendi mesajlarımın kaldırılmasını talep edeceğim:=(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı