hzronayi Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Letgo'da bir bilgisayar buldum gayet temiz ve uygun fiyata fakat sistemi bir de bilen kişilere sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. hzronayi dedi: Letgo'da bir bilgisayar buldum gayet temiz ve uygun fiyata fakat sistemi bir de bilen kişilere sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kardeşime doğum günü hediyesi olarak alacağım oyundur ders vs için kullanması için oyunlarda sıkıntı yaratır mı sizce. Dosya Ekleri IMG_20241121_131218.jpg 118,8 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 21 Kasım 2024
Letgo'da bir bilgisayar buldum gayet temiz ve uygun fiyata fakat sistemi bir de bilen kişilere sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. hzronayi dedi: Letgo'da bir bilgisayar buldum gayet temiz ve uygun fiyata fakat sistemi bir de bilen kişilere sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kardeşime doğum günü hediyesi olarak alacağım oyundur ders vs için kullanması için oyunlarda sıkıntı yaratır mı sizce.