BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hocam bilgisayarı alıp 5-6 yıl kullanmak istediğimden böyle bir düşünce oluştu üniversite yeni bitiyor oyun alemine ünide çok dalamadım lakin hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorum aklımda özel bir şey yok. X oyun için yeterli bir sistem toplamayı değil 18 bin tl civarı alabileceğim en iyi sistemi almayı istiyorum teşekkürler
Bütün cevaplar için teşekkürler bilgisayar fiyatları sürekli artıyor hocam yarın ne olacağı belli değil ben almaya karar verdim artık. Bilgisayarın soğutucusu yok gördüğüm kadarıyla ve sitede nzxt kraken m22 var sizce bu soğutmayı da almalı mıyım yoksa daha uygun fiyatlı bir hava soğutma da beni idare eder mi?
Bütün cevaplar için teşekkürler bilgisayar fiyatları sürekli artıyor hocam yarın ne olacağı belli değil ben almaya karar verdim artık. Bilgisayarın soğutucusu yok gördüğüm kadarıyla ve sitede nzxt kraken m22 var sizce bu soğutmayı da almalı mıyım yoksa daha uygun fiyatlı bir hava soğutma da beni idare eder mi?
Dostum ben senin yerinde olsam parçaları kendim custom özel olarak seçerdim,tabiki birbirine uyumuna bakarak.Buna göre de bütçe ve model değişeceği için şu an bir şey diyemeyeceğim.