Hasan güleç Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:13 #1 Aklımda Galaxy Tab S10FE veya Honor Pad V9 var, hangisini önerirsiniz?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.475 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Bugün 17:33 #2 Eğer amaç oyun oynamaksa ve not almaksa iPad A16 öneririm, eğer çoğunlukla dizi dilm izlenecekse v9.
Hasan güleç Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 42 dakika önce #3 PROTECTQ dedi: Eğer amaç oyun oynamaksa ve not almaksa iPad A16 öneririm, eğer çoğunlukla dizi dilm izlenecekse v9. Genişletmek için tıkla... Daha çok ders not alma tarzı ama iPad almayı düşünmüyorum hocam Android tablet benim için daha iyi. PROTECTQ dedi: Eğer amaç oyun oynamaksa ve not almaksa iPad A16 öneririm, eğer çoğunlukla dizi dilm izlenecekse v9. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacaktı size Xiaomi Pad 7 hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayrıca Xiaomi telefon kullanıyorum. Son düzenleme: 5 dakika önce
PROTECTQ dedi: Eğer amaç oyun oynamaksa ve not almaksa iPad A16 öneririm, eğer çoğunlukla dizi dilm izlenecekse v9. Genişletmek için tıkla... Daha çok ders not alma tarzı ama iPad almayı düşünmüyorum hocam Android tablet benim için daha iyi. PROTECTQ dedi: Eğer amaç oyun oynamaksa ve not almaksa iPad A16 öneririm, eğer çoğunlukla dizi dilm izlenecekse v9. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha olacaktı size Xiaomi Pad 7 hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayrıca Xiaomi telefon kullanıyorum.