R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.932 Makaleler 2 Çözümler 7 16 Mayıs 2025 #1 İlk defa bu kadar pahalı bir kulaklık almayı düşünüyorum. Crinacle ve Jay'in sıralama listelerinde gördüm ve TR de bulabildim. Diğerleri de var fakat 36 ve 40 bin TL civarında. Bu 18 bin TL olarak buldum. Bir fikriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
İlk defa bu kadar pahalı bir kulaklık almayı düşünüyorum. Crinacle ve Jay'in sıralama listelerinde gördüm ve TR de bulabildim. Diğerleri de var fakat 36 ve 40 bin TL civarında. Bu 18 bin TL olarak buldum. Bir fikriniz var mı?
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 16 Mayıs 2025 #2 Sahibindendeki elemandan sakin bir sey alma. Fahis fiyata koymus. Onun yerine bunu al. Hem garantisi var. SIMGOT EM6L Kulakiçi Kulaklık SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hybrid Driver In-ear Monitor HiFi IEM Earphone with Detachable OFC Silver Cable for Musician Audiophile hesaudio.com Son düzenleme: 16 Mayıs 2025
Sahibindendeki elemandan sakin bir sey alma. Fahis fiyata koymus. Onun yerine bunu al. Hem garantisi var. SIMGOT EM6L Kulakiçi Kulaklık SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hybrid Driver In-ear Monitor HiFi IEM Earphone with Detachable OFC Silver Cable for Musician Audiophile hesaudio.com
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.932 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Mayıs 2025 #3 885904 dedi: Sahibindendeki elemandan sakin bir şey alma. Fahis fiyata koymus. Onun yerine bunu al. Hem garantisi var. SIMGOT EM6L Kulakiçi Kulaklık SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hybrid Driver In-ear Monitor HiFi IEM Earphone with Detachable OFC Silver Cable for Musician Audiophile hesaudio.com Genişletmek için tıkla... Hocam elimde truthear hexa var zaten upgrade amaçlı bakınıyorum galiba ziigaat arcanis alacağım ama nasıl.
885904 dedi: Sahibindendeki elemandan sakin bir şey alma. Fahis fiyata koymus. Onun yerine bunu al. Hem garantisi var. SIMGOT EM6L Kulakiçi Kulaklık SIMGOT EM6L 1DD + 4BA Hybrid Driver In-ear Monitor HiFi IEM Earphone with Detachable OFC Silver Cable for Musician Audiophile hesaudio.com Genişletmek için tıkla... Hocam elimde truthear hexa var zaten upgrade amaçlı bakınıyorum galiba ziigaat arcanis alacağım ama nasıl.
8 885904 Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 17 Mayıs 2025 #4 rafetsunal dedi: Hocam elimde truthear hexa var zaten upgrade amaçlı bakınıyorum galiba ziigaat arcanis alacağım ama nasıl. Genişletmek için tıkla... O Adami taniyorum. Kendisi iyi niyetli degil. Bunu anlamamak zor olmamali koydugu fiyatlara bakilirsa.
rafetsunal dedi: Hocam elimde truthear hexa var zaten upgrade amaçlı bakınıyorum galiba ziigaat arcanis alacağım ama nasıl. Genişletmek için tıkla... O Adami taniyorum. Kendisi iyi niyetli degil. Bunu anlamamak zor olmamali koydugu fiyatlara bakilirsa.
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.932 Makaleler 2 Çözümler 7 17 Mayıs 2025 #5 885904 dedi: O adami taniyorum. Kendisi iyi niyetli degil. Bunu anlamamak zor olmamali koydugu fiyatlara bakilirsa. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsanız hocam hiç bulaşmayayım o zaman. Teşekkür ederim madem başka bir şeyler düşüneyim veya belki bir gün yurt dışına gidersem alırım.
885904 dedi: O adami taniyorum. Kendisi iyi niyetli degil. Bunu anlamamak zor olmamali koydugu fiyatlara bakilirsa. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsanız hocam hiç bulaşmayayım o zaman. Teşekkür ederim madem başka bir şeyler düşüneyim veya belki bir gün yurt dışına gidersem alırım.