18 bin TL'ye iPhone 13 Mini alınır mı?

O kadar güzel yazmışsın ki...
Bilmeden yorum yazıyor. Yahu önce araştır sonra yorum yaz.
Apple ekosistemi hakkında hiçbir bilgisi yok adam apple ekosistemi hakkında yorum yapıyor.
Apple kullanmayabilirsiniz. Ama markayı eleştirirken ezbere konuşursanız sadece güleriz.

Bu arada bazı bağalntıları koymayı unutmuşum. Hemen düzeltiyorum.
Handoff özelliği ile apple cihazlar arasında sihirli kopyalama özelliğini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mac bilgisayarımdan sağ click yaparak ipad ya da iphone'dan fotoğraf çekebiliyor, belge tarayabiliyorum. Ve daha sonra işlemi tamamladığımda otomatik olarak masaüstümde çektiğim fotoğraf ya da taradığım belge gözküyor.
FaceTime aramalarımı cihazlarım arasında transfer yapabiliyorum.
Ve daha bunun gibi birçok özellik var. Önce araştır sonra yorum yap.

Son düzenleme:

Soyledilerinizde cok haklisiniz. Yanlış bilgilerimi de duzelttiniz. Teşekkür ederim.

5 sayfa mesaj var, benim sorumla ilgili bir mesaj yok.

Ekran boyutu takıntın yoksa alınabilir neden olmasın ben şahsen çok büyük telefonları sevmiyorum elime cebime oturmuyor.

Hocam ben senin yerinde olsam sıfır almayı tercih ederim.
iPhone 13 mini 24.999 TL.
iPhone 12 de 24.999 TL.
Bütçe varsa 2. el telefon almayı doğru bulmuyorum.

6 bin TL fark hiç az değil hocam ya. O paraya sıfır iPad 9 alıp büyük ekran ihtiyacımı da giderebilirim.

Telefondan beklentin nedir?

Su an için iPhone olması. PC olduğu için çoğu işimi oradan hallediyorum zaten. Küçük ve zarif olmasıyla miniye yöneldim.

Küçük bir şey istiyorsan SE 3 2022 veya iPhone 12 Mini daha mantıklı. iPhone 13 Mini'ye 24.5K verilmez, 1K farkla iPhone 13 var zaten.

Şöyle özetliyeyim artık iPhone almak çok keyfi bir durum oldu ekonomi sebebi ile, paranız var ise alın yoksa almayın bu kadar basit, o kadar para verilir mi ben Samsung s22 tercih ederdim diyeyim, Apple gerçekten her sene daha da pahalanacak gibi duruyor bence o yüzden alacaksanız alabilirsiniz, size kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…