18 bin TL'ye klavye ve kalemli tablet önerisi

wherwismymnd

Centipat
İyi akşamlar, oyun, çizim ve ders için tablet alacağım. Tabletin kasmaması, donmaması yani akıcı olması lazım. İsteklerim biraz fazla olabilir kusura bakmayın, önerilerinizi bekliyorum. Hepsinin toplamı maksimum 18k olmalı, daha üstüne max 500 lira çıkabilirim.

Poco Pad X1 amiral gemisi. Fiyatının en iyisi.
Kalem:

Xiaomi Pad 7 nasıldır hocam. İşlemcileri aynı.

Ve attığınız modelde klavye göremedim hocam. Pencil şart değil ama klavye şart maalesef.

Xiaomi Pad 7 nasıldır hocam. İşlemcileri aynı.

Ve attığınız modelde klavye göremedim hocam. Pencil şart değil ama klavye şart maalesef.
Bluetooth klavye alın iş tamam. Xiaomi Pad 7 ile Poco Pad X1 aynı cihaz, Poco Pad X1'de 512 GB hafıza var.

Bluetooth klavye alın iş tamam. Xiaomi Pad 7 ile Poco Pad X1 aynı cihaz, Poco Pad X1'de 512 GB hafıza var.
Xiaomi Pad 7 kafama yattı hocam fiyatı biraz daha uygun. Klavye önerisi yapabilirmisiniz peki?

Aynı cihaz. POCO Pad X1 Xiaomi Pad 7'nin POCO logolu hali, POCO Pad M1 ise Redmi Pad 2 Pro'nun POCO logolu hali. Xiaomi çok yapıyor bunu.

Klasik Çinliler.ders için önerir misiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…