18 bin TL'ye S22 alınır mı?

Batuhankrkz38

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar telefon alacağım Redmi Note 8'den geçiş yapacağım. En mantıklı seçeneği S22 olarak gördüm. 20 gün falan beklesem zam gelir mi? Amazon'dan 18.000TL'ye şu an mevcut.

Merhaba arkadaşlar telefon alacağım Redmi Note 8'den geçiş yapacağım. En mantıklı seçeneği S22 olarak gördüm. 20 gün falan beklesem zam gelir mi? Amazon'dan 18.000TL'ye şu an mevcut.
Alabilirsin hocam, tavsiye ederim.

piyasada en ucuz 42 43 kusur bine gözüküyor 18 bine bulmayi nasil başardın çakma olabilir mi acaba cok ucuz geldi

Hangi amaçla kullanacağınıza göre değişir. Ben şahsen a55'i tercih ederim batarya konusunda s22 ye göre daha iyi fakat ısınan bir işlemcisi var oyun için alacaksanız s22 daha iyi ve kamera olarak da birazcık daha iyi s22.

piyasada en ucuz 42 43 kusur bine gözüküyor 18 bine bulmayi nasil başardın çakma olabilir mi acaba cok ucuz geldi
Ultra modelinden bahsetmiyor sanırım, düz S22'den bahsediyor.

Hocam indirim gelmesi ihtimal dahilinde değil bu ülkede sorulabilecek tek soru zam gelir mi olur onun cevabı da meçhul. Gelme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…