SILVAO Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #11 cenkkk dedi: Başka bir sorun vardır. Mesela GTX 1650 bile çok rahat oynatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel bir temizlik ve ardından sistemine stress testi yapmanı tavsiye ederim. RTX 3050 kötü olsa da sonuçta 1650'den daha güçlü bir kart Genişletmek için tıkla... SSD'deki boş alanla ilgisi olabilir mi acaba? Ben oyun doldurdum pc'yi 22gb boş alan kaldı,bununla ilgisi olabilir mi?
cenkkk dedi: Başka bir sorun vardır. Mesela GTX 1650 bile çok rahat oynatıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Güzel bir temizlik ve ardından sistemine stress testi yapmanı tavsiye ederim. RTX 3050 kötü olsa da sonuçta 1650'den daha güçlü bir kart Genişletmek için tıkla... SSD'deki boş alanla ilgisi olabilir mi acaba? Ben oyun doldurdum pc'yi 22gb boş alan kaldı,bununla ilgisi olabilir mi?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.576 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #12 SILVAO dedi: SSD'deki boş alanla ilgisi olabilir mi acaba? Ben oyun doldurdum PC'yi 22 GB boş alan kaldı, bununla ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki.
SILVAO dedi: SSD'deki boş alanla ilgisi olabilir mi acaba? Ben oyun doldurdum PC'yi 22 GB boş alan kaldı, bununla ilgisi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki.
J justingaethje Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #13 Alınmaz
BARANERD11 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #14 justingaethje dedi: Alınmaz Genişletmek için tıkla... Neden
J justingaethje Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #15 BARANERD11 dedi: Neden. Genişletmek için tıkla... 3050 ne kadar idare edebilirki.