hocam ip 7 de kullanan biri olarak beni tatmin ediceğini düşünüyorum zaten çok oyun oynamam kamera önemli benim için12'nin bataryası berbatken 12 miniyi tahmin edemiyorum.
Öncelikle ikinci el almak yenilenmiş almaktan daha güven verici (Türkiye'de).iPhone ve Samsung harici bir telefon önermeyin ikinci elde olmaz yenilenmiş olabilir. Şu an aklımdaki telefon iPhone 12 mini, sizce?
beyler android kalite düşürüyoe ya hani instaya post atarsın st atarsın bi kalite düşüyoÖncelikle ikinci el almak yenilenmiş almaktan daha güven verici (Türkiye'de).
Bence sıfır A35 alın, 12 Mini'nin bataryası yetersiz gelir.
Hocam IP 7 de kullanan biri olarak beni tatmin edeceğini düşünüyorum zaten çok oyun oynamam kamera önemli benim için.
hayır hpcam iphone 7 den bir inç daha büyük bınun sıra ip 7 de çerçevede çok büyük12 mininin boyutu iPhone 7'den bile küçük çok daha az ekran süreleri alabilirsiniz.
S21 kullanıyorum o durum yok bendebeyler android kalite düşürüyoe ya hani instaya post atarsın st atarsın bi kalite düşüyo
oyun perfonmansı (pubg pes)ve kamerası nasılS21 kullanıyorum o durum yok bende
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.