18 bin TL'ye telefon önerisi

hayır hpcam iphone 7 den bir inç daha büyük bınun sıra ip 7 de çerçevede çok büyük
Ekranı demedim telefon boyut olarak bile çok küçük.
1719499914257.png

iPhone ve Samsung harici bir telefon önermeyin ikinci elde olmaz yenilenmiş olabilir. Şu an aklımdaki telefon iPhone 12 mini, sizce?

Kardeşim şu an 18 19k ya S22 bulabiliyorsun tek sorun ufakta olsa batarya en azından iPhone 12 Mini'den falan kat kat iyidir S21 FE de olabilir sanpdragon versiyon oda 12'den iyidir daha iyidir hatta benim onerim S21 FE veya S22 alman yönunde kameraları çok iyi ha FE serisi kırpılmış sürüm duz S22 alırsan biraz daha iyi kkamera ve ekrana sahip olursun FE de özelliklerden kırpılmış ve pili biraz daha iyi ama benim önerim bu 2 cihaz yönunde olacak bende S22 almayı düşünüyorum da alacağım zaten kesin.

Kamerası iyi PUBG'de de gayet iyi. Pes oynamiyorum. Benim cihazdan almanızı önermem ama daha iyi alternatifleri var.

Seninki S21 FE 1.nesil sanırım 2.nesil olanı daha daha iyi 1.nesilden 2 de SD 888 var çok iyi bir işlemci biraz eski olsa da rahat 5 6 sene götürür (bende 7 yıllık Exynos cihaz vardı o bile cayır cayır çalışıyordu hatta şu an S7 Edge var harika çalışıyor ama benim önerim ya yeni nesil MediaTek'ya da Snapdragon:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı